Skip to Store Area:

Millstick.ro

Promo

Instructiuni de aplicare a stickerelor

 

Instructiuni de aplicare stickere

 Este important sa urmati instructiunile de aplicare pentru a obtine cel mai bun rezultat posibil.

 Va recomandam sa cititi toate instructiunile inainte de a aplica stickerele noastre.

De asemenea puteti viziona si filmul cu instructiunile de aplicare.

1. Suprafata pe care aplicati stickerul trebuie sa fie curata si uscata. Daca suprafata este umeda si murdara, stickerul nu va ramane lipit foarte mult timp pe perete. Daca peretele este foarte rece ( de ex. o casa nelocuita si neincalzita pe timpul iernii) va recomandam sa incalziti ( cu un radiator, uscator de par, etc ) zona unde urmeaza sa fie lipit stickerul pentru o aplicare usoara si de durata. Stickerele nu adera pe vopsea lavabila teflonata, pe var care se ia pe mana daca atingeti peretele si pe perete zgrunturos. Stickerele adera perfect pe vopsea lavabila normala, mobila, sticla, oglinda sau pe orice alta suprafata plana si tare.

2. Stickerul se afla intre 2 folii ( hartie de transfer si hartia marcata cu un scris). Asezati stickerul cu hartia de transfer (banda de hartie) in jos, pe o suprafata plata, iar cu ajutorul unui card sau a unei raclete din plastic, indreptati stickerul.


3. Se indeparteaza hartia cu scris pe ea astfel incat stickerul sa ramana lipit pe banda de transfer. Incepeti dintr-un colt si incet trageti hartia inspre mijloc. Daca intampinati dificultati, si stickerul nu ramane pe hartia de transfer (banda de hartie), reveniti cu hartia scrisa peste banda si apasati cu degetul peste zona care a ramas lipita de hartie, incet incepeti sa indepartati hartia (vezi poza de mai jos), astfel incat sa ramana stickerul pe banda.

4. Cand hartia a fost indepartata in totalitate poti aplicat stickerul pe suprafata dorita.
Asigurati-va ca stickerul este plasat acolo unde va doriti inainte de aplicare. Lipiti partea superioara a stickerului pe suprafata dorita, astfel incat partea inferioara a stickerului sa nu se lipeasca de perete.

5. Dupa fixarea partii superioare aplatizati cu racleta sau cu cardul prin miscari dinspre interior
spre exteriorul stickerului pentru a lipi stickerul si hartia de transfer de perete, si pentru a evita formarea bulelor de aer intre sticker si perete.
Dupa aplicare neteziti inca o data suprafata stickerului cu ajutorul cardului sau a unei raclete.

6. Incet, incepeti sa indepartati hartia de transfer(banda de hartie) avand grija ca stickerul sa ramana pe perete.
In cazul in care stickerul nu ramane lipit pe perete, reveniti cu hartia de transfer si aplicati mai multa presiune in zona respectiva , dupa care incepeti incet sa indepartati banda.

Daca se formeaza bule de aer dupa aplicarea stickerului, le puteti indeparta intepandu-le
cu un ac, si netezind suprafata pana aerul a fost scos.
Stickerele nu lasa urme lipicioase pe perete dupa ce a fost indepartat.


7. Pentru aplicarea stickerelor de fereastra si masina mai mari de 30cm, se curata suprafata dorita,
dupa care se pulverizeaza stickerul pe partea care urmeaza sa fie lipita cu solutie de curatat geamuri.
Se aplica stickerul urmand pasii anteriori, se asteapta circa 10-15 minute pentru a se evapora solutia de curatat geamuri, dupa care incet incepeti sa indepartati hartia de transfer. Solutia de curatat geamuri se aplica pentru prevenirea formarii bulelor de aer.