Skip to Store Area:

Millstick.ro

Promo

Cum Cumpăr Online?

Alegeți produsele:

Folosind meniul din stânga, navigați prin categoriile de produse sau puteți folosi butonul de căutare din dreapta sus căutând exact ce va interesează. Odată ce ați găsit un produs care se potrivește dorințelor dvs., apăsați pe butonul:Adaugă în coș:

Veți fi direcționat către produs pentru a-l personaliza:                                

 -alegeți mărimea iar dacă alegeţi alta în afară de prima, se va aduna cifra din dreptul mărimii la preţul iniţial rezultând preţul pentru marimea aleasă.

-orientarea normal este aşa cum se vede el pe site iar oglindă este opusul.               

-culoarea pentru wall-stickers puteţi să o alegeţi dintr-o gamă de 20 de culori.

-la comentariu puteţi să ne scrieţi dacă doriţi ca unul din elementele din sticker să fie de altă culoare sau dacă aveţi întrebări legate de produs.

-selectaţi câte bucaţi doriţi din produsul respectiv.

După ce aţi parcus toţi paşii apăsaţi butonul: Adaugă in coş.

Metoda de finalizare comandă:

Alegeţi modul în care comandaţi produsele. Puteţi finaliza comanda ca şi "Vizitator", în acest caz nefiind necesară obţinerea unui cont de utilizator, puteţi alege să creaţi un cont de utilizator selectând opţiunea "Înregistrare", sau să folosiţi un cont deja creat.

Avantajele creării unui cont sunt:
- Plata simplă şi uşoară. Nu mai este nevoie să completaţi informaţiile la fiecare comandă, este suficient să vă autentificaţi în cont şi câmpurile cu informaţiile personale se vor completa automat.
- Acces uşor la comenzi şi istoria comenzilor şi statutul lor. Vi se creează o mica pagină personală in cadrul magazinului nostru.

 Informaţii facturare:

Completaţi datele personale în formularul din pagină. Acestea vor folosi la completarea formularului de livrare. Dacă doriţi livrarea la o altă adresă completaţi formularul "Livrare la o altă adresă". Dacă sunteţi deja înregistrat, alegeţi din listă o adresă valabilă unde vă putem trimite comanda.

 Metodă de livrare:

În această casută aveţi posibilitatea de a alege o modalitate de livrare disponibilă.

 Informaţii plată:

Aveţi de asemenea posibilitatea de a alege o modalitate de plată. Puteţi alege între "Ramburs", caz în care veţi plăti produsele la livrare sau  - mobilPay - adică plata direct online.
Dacă ai ales plata la ramburs, trebuie sa introduci datele cerute şi să astepţi sosirea curierului, pentru a-i plăti. Dacă ai ales modalitatea de plată online trebuie introduse obligatoriu datele marcate cu stelută. Banii tăi vor fi transferaţi de către mobilPay, cel mai sigur si cel mai folosit soft de plăţi online din România. Nu rămâne decât să astepţi sosirea curierului.

 Trimiterea comenzii:

În weekend dacă aveţi nevoie, va rog sunati la 0743.337.656. Dacă aveţi o urgenţă sau doriţi ca produsele sa fie livrate la o anumită oră sunaţi la 0743.337.656.
Livrarea comenzilor se poate face prin intermediul curieratului rapid costul pentru transport fiind de 23 Ron. Dacă aveti o comandă care depăşeşte 150 Ron livrarea este gratuita cu GLS curier.

Comenzile vor fi livrate in 2-4 zile lucratoare.