Skip to Store Area:

Millstick.ro

Promo

Termeni si Conditii

1. Comerțul electronic
 
Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implică acceptarea acestor termeni și condiții.
 
Pentru folosirea în bune condiții a site-ului vă recomandăm citirea termenilor si condițiilor.
 
Site-ul www.millstick.ro pune la dispoziția clienților săi produse pentru decorarea casei într-un mod inovativ.
 
2. Drepturile de autor
 
Conținutul acestui site - imagini, elemente grafice, baze de date - este proprietatea S.C. Mill Stick Home Interior Design S.R.L. și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fară înștiițarea în prealabil a S.C. Mill Stick Home Interior Design S.R.L. a oricăror din elementele enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.
 
3. Confidențialitate
 
Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecția vieții private in sectorul comunicațiilor electronice, S.C. Mill Stick Home Interior Design S.R.L., înscrisă in registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. , are obligația de a administra în condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastra ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: gestiunea economic-financiară și administrativă, comerț on-line, furnizare de bunuri si servicii, activitați de marketing. Nu sunteți obligat(ă) să furnizați datele, acestea fiind necesare scopului mentionat mai sus. Refuzul dvs. determina neinscrierea dumneavoastra in randul clientilor nostri si a destinatarilor produselor si serviciilor noastre. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la S.C. Mill Stick Home Interior Design  S.R.L., cu sediul in str. Morii, nr. 2, Sibot, jud. Alba, Romania, pe email suport@millstick.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, vă rugam sa ne informati cat mai curand posibil.


Datele personale introduse de catre utilizatorul serviciilor noastre vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile cuprinse in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate la adresele solicitate de client. S.C. Mill Stick Home Interior Design  S.R.L. nu ofera, nu vinde si nu face schimb de adrese e-mail, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane fara acordul dumneavoastra explicit.
Facturile pentru achizitionarea produselor oferite de www.meki.ro se emit in varianta online, expediindu-se direct pe email-ul clientului.
 
4. Declinarea responsabilitatii
 
Activitatea de comercializare si distributie din oferta site-ului este conditionatã de corectitudinea datelor furnizate de client in formularul de comanda.S.C. Mill Stick Home Interior Design S.R.L. nu fi poate fi facuta responsabila in nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.
 
5. Garantie
 
"Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renuntă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. " Art. 4,b Cap. I, ORDONANŢA nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă.
 
Clienţii www.millstick.ro pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor, cat si cheltuielile postale se vor face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.

Mill Stick nu îşi asumă răpunderea şi nu oferă garanţii pentru stickerele aplicate greşit, Mill Stick vă pune la dispoziţie un mini sticker pentru a se aplica pe perete, să vedeţi dacă stickerul stă pe perete şi atunci cand îl îndepartaţi nu se ia şi varul de pe perete. 
 
6. Comanda, inscrierea si disponibilitatea
 
Puteti comanda produse pe www.millstick.ro completand formularul de inscriere din sectiunea corespunzatoare de pe site. In urma inscrierii veti primi un e-mail de confirmare a inregistrarii dumneavoastra.
 
Onorarea tuturor comenzilor inregistrate pe www.millstick.ro va fi realizata in timpul cel mai scurt, precedata de email-ul de confirmare. Nu ne asumam raspunderea pentru intarzieri in indeplinirea obligatiilor noastre care se datoreaza unor motive in afara controlului nostru. Daca nu putem sa va indeplinim cererea va vom anunta cit de curind posibil.
 
Comenzile se pot realiza si de catre peroanele care nu completeaza formularul de inscriere. 
 
7. Modalitatile de plata
 
Pentru platile facute de pe teritoriul Romaniei va punem la dispozitie urmatoarele modalitati: card online, transfer bancar, mandat postal, corespondenta ramburs.
Pentru platile facute din afara Romaniei va punem la dispozitile urmatoarele modalitati: card online, transfer bancar.
 
                    Plata prin Card Online
 
Plata prin card online presupune ca la finalul procedurii de plasare a comenzii, puteti alege ca modalitate de plata utilizarea unui CARD bancar. Tranzactia pe care o veti intalni la finalul comenzii, se va desfasura in conditii de siguranta deplina dupa standardele 3D Secure. 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele MobilPay. Datele dumneavoastra personale legate de card (numar, data expirare, cod), impreuna cu detaliile comenzii la www.millstick.ro (numar comanda, suma) vor fi procesate intr-un mediu securizat fara posibilitatea de a fi urmarite, copiate sau fraudate!
 
In acest fel, millstick.ro nu are acces la informatiile legate de cardul tau!
Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, millstick.ro foloseste serviciile mobilpay.
Millstick.ro accepta plata operata prin carduri de tipul MasterCard, Visa, Visa Electron emise in strainatate sau in Romania.
Procesul de autentificare a cardului pe baza codului de securitate cunoscut numai de dumneavoastra se desfasoara numai pe serverele mobilPay, aceste institutii garantand atat identitatea magazinului cat si a dumneavoastra.
Pentru mai multe detalii puteti accesa www.mobilpay.ro sau va puteti adresa bancii dumneavoastra.
In momentul in care tranzactia ta a fost acceptata, confirmarea de plata se va trimite pe adresa de email cu care te-ai inregistrat la deschiderea contului. In email-ul respectiv vei regasi toate detaliile tranzactiei tale.
 
                Plata prin Transfer Bancar
 
În cazul în care nu dispui de card de debit/credit sau cardul tau nu este acceptat pentru plata online, ai posibilitatea să platesti contravaloarea produsului prin transfer bancar.
Daca optezi pentru plata prin transfer bancar atunci comanda ta va fi salvata iar pe adresa ta  de e-mail cu care ti-ai deschis cont vei primi instantaneu o factura pro-forma de la Millstick.ro, ce va contine sumarul comenzii dumneavoastra, inclusiv suma de plata.
Comanda va fi procesata dupa ce primim confirmarea platii si va notificam prin e-mail (sau prin exceptie telefonic) privind livrarea comenzii.
Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii facturii proforme, in contul de mai jos:

Nume firma:   S.C. Mill Stick Home Interior Design S.R.L.

Cont lei: RO44INGB0000999903039614, Banca ING BANK - Sucursala Alba-Iulia

Cod fiscal: 30250416

Nr. Registrul Comertului: J1/384/2012

In cazul necompletarii corecte si incomplete a datelor mentionate in factura, sumele transferate catre Millstick.ro nu vor putea intra in contul Millstick.ro fiind returnate Platitorului, astfel ca nu se va putea confirma comanda.
Comenzile salvate si neachitate in termen de 10 zile for fi automat sterse din sistemul de comenzi al Millstick.ro.
 
               
                  Plata prin Mandat Postal
 
Plata se poate efectua de la orice unitate si subunitate postala direct in contul S.C. Mill Stick Home Interior Design  S.R.L.
Daca optezi pentru plata prin Mandat postal atunci comanda va fi salvata iar pe adresa ta de e-mail cu care ti-ai deschis cont vei primi instantaneu o factura pro-forma de la Millstick.ro, ce va contine sumarul comenzii tale, inclusiv suma de plata.
In baza facturii pro-forme poti merge la cel mai apropiat oficiu postal pentru a face plata prin mandat postal  catre S.C. Mill Stick Home Interior Design S.R.L.  Toate datele indicate in factura, trebuie trecute cat mai exact, astfel incat suma transferata sa poata ajunge cat mai repede. Dupa ce Millstick.ro va fi notificata de Posta Romana si va intra in posesia sumei trimise, de obicei in nu mai mult de 48 de ore, vei primi un e-mail de confirmare a platii din partea Millstick.ro. cu datele de livrare a comenzii.
Date pentru plata: S.C. Mill Stick Home Interior Design S.R.L., cont: RO44INGB0000999903039614, str. Morii,  nr. 2, Sibot, jud. Alba, cod postal 517750, Registru Comert: J1/384/2012, C.U.I.: 30250416
In cazul necompletarii corecte si complete a datelor mentionate in factura, sumele transferate catre Millstick.ro nu vor putea intra in contul S.C. Stick Home Interior Design S.R.L. fiind returnate Platitorului, astfel ca nu se va putea confirma comanda.
Comisioanele postale de transfer sunt suportate integral de catre client.

                 Plata prin Corespondenta Ramburs
 
Dupa finalizarea comenzii pe site-ul www.millstick.ro, veti fi contactat telefonic de catre unul dintre operatorii nostrii care va stabili cu dumneavoastra detaliile legate de livrare. Timp de livrare: 3-4 zile de la confirmarea comenzii. Livrarea prin Posta Romana este disponibila in orice localitate din Romania. Achitarea pretului se face ramburs la ridicarea coletului. Coletul se ridica de catre client de la Oficiul Postal de care apartine sau prin curierat rapid Timp de livrare in 48 de ore contravaloarea coletului si taxele de transport fiind achitate catre curier.
 
8. Livrarea produselor
 
Capacitatea noastra de livrare poate fi restrictionata sau impiedicata de conditii locale, neprevazute si independente de noi. Daca nu primiti comanda la termenul stabilit sau daca apare vreo problema privind livrarea, va rugam sa ne contactati pe adresa de email: suport@millstick.ro

sau

la numerele de telefon:

0743.337.656,

0760.839.321
 
9. Link-uri la alte pagini de internet

 
Millstick.ro conține link-uri la alte pagini de internet care nu sunt sub controlul sau administrarea S.C. Mill Stick Home Interior Design S.R.L. Aceste link-uri va sint oferite doar pentru a va ajuta si S.C. Mill Stick Home Interior Design S.R.L. nu este răspunzător de conținutul lor.
 
10. Forta majora
 
Nici dumneavoastră, nici S.C. Mill Stick Home Interior Design S.R.L. nu vor fi făcuți răspunzători pentru încălcări ale acestor Condiții, intârzieri sau nerespectarea obligatiilor in cazul când acestea sunt provocate de circumstanțe aflate în afara controlului nostru.
 
11. Litigii
 
Litigiile apãrute intre utilizatorii acestui site si S.C. Mill Stick Home Interior Design S.R.L. vor fi rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care conflictul nu este rezolvat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.
 
12. Reclamații
 
Pentru orice reclamatii privitoare la produsele oferite de www.millstick.ro, vă rugăm să vă adresaţi către S.C. Mill Stick Home Interior Design S.R.L. pe suport@millstick.ro

sau

la numerele de telefon: 0743.337.656, 0760.839.321.
 
Acest site este in proprietatea si administrarea S.C. MillStick Home Interior Design S.R.L., inregistrata in Romania,  cu sediul in str. Morii, nr. 2, Sibot, Alba, Romania.